Kattenpension Het Kattengeluk

Geopend tot 18.30

dierenasiels - Kattenpension Het Kattengeluk - kaartoverzicht

Kattenpension Het Kattengeluk

Kattenpension "Het Kattengeluk" is gespecialiseerd in de opvang van dieetkatten, maar alle katten zijn welkom! Het dierenpension ligt aan de rand van Etten-Leur, voor het tijdelijk huisvesten van uitsluitend katten. Door de rust en aandacht zal uw kat zich tijdens uw afwezigheid snel op zijn gemak voelen.

Ik beschik naast het noodzakelijke diploma “Vakbekwaamheid Honden- en Kattenbesluit” ook nog over het diploma Paraveterinair Dierenartsassistente. Deze laatste opleiding duurt ruim 2 jaar, waarbij er gedurende 13 weken stage gelopen wordt bij een dierenarts. Hierdoor heb ik een gedegen medische kennis van dieren en zal ik zal tijdens het verblijf van uw kat alert zijn op eventuele medische aandoeningen. Door mijn opgedane kennis specialiseer ik me in katten met een dieet(nier, darmen, urinewegen etc.).

Ik heb de 2,5 jaar durende opleiding tot gedragsdeskundige gevolgd bij Tinley in Veenendaal en kan katten met gedragsproblemen(aanvallen andere katten, sproeien, vernielzucht etc.) behandelen. Katten geven namelijk maar subtiel hun gedrag weer en vaak wordt het verkeerd geïnterpreteerd door de baasjes, dus een echte uitdaging voor mij om dit te veranderen.

Ik ben zelf een echte dierenvriend in hart en nieren en heb jaren als vrijwilliger gewerkt bij het dierenasiel in Breda. Ik ben daar ook pleegmoeder geweest om gedumpte kittens in huis te nemen en te verzorgen totdat ze naar een nieuw baasje konden. Momenteel heb ik zelf 6 katten(waarvan er één diabetes heeft) en 1 hond, die op 3 pootjes door het leven gaat.

Uw kat is bij mij in goede handen!


Services

  • Reserveren via reserveringsformulier op de website www.hetkattengeluk.nl

Openingstijden

Open
Sluit om 18.30
maandag17.00 - 18.30
dinsdag17.00 - 18.30
woensdag17.00 - 18.30
donderdag17.00 - 18.30
vrijdag17.00 - 18.30
zaterdag12.00 - 13.00
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De hetdierenasiel.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Kattenpension Het Kattengeluk
Grauwe Polder 144
4876NC Etten-Leur

+31 (0)76 5221852

Deel deze pagina

Kattenpension+Het+Kattengeluk img